schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe plaja de nisip alb Khao Lak de la Marea Andaman, acest complex in stil thailandez oferă camere luminoase cu acces gratuit la WiFi. La complex există 5 restaurante, 3 baruri și o piscină lagună de 3,2 km.

Cu balcon privat, camerele de la JW Marriott Khao Lak Resort sunt spațioase și prevăzute cu ferestre mari și zonă separată de relaxare. Fiecare cameră este dotată cu TV LCD.

Oaspeții se pot destinde intr-un șezlong langă cea mai mare piscină tip lagună din Asia de Sud, in timp ce se bucură de o băutură tropicală. Spa-ul Quan furnizează diverse tratamente, inclusiv masaje thailandeze tradiționale. Complexul are și un lounge unde oaspeții pot să se relaxeze inainte de check-in și după check-out.

Ta-Krai pregătește mancăruri thailandeze tradiționale. La Sakura puteți să savurați teppanyaki și diferite specialități japoneze. Waterfront, la care puteți să luați masa in aer liber și să admirați vederea la Marea Andaman, servește preparate internaționale variate.

JW Marriott Khao Lak Resort se află la 15 minute cu mașina de orașul Khao Lak. La Aeroportul Internațional din Phuket se poate ajunge in 1,5 ore cu mașina.

Harta