schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



La doar 10 minute de mers pe jos de magazinele și restaurantele din Piața Seminyak, IZE Seminyak by LifestyleRetreats este o proprietate cu piscină in aer liber și WiFi gratuit in toate camerele. Oaspeții se pot bucura de acces gratuit la sala de sport din hotel.

Camerele spațioase sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și balcon. Băile private sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere includ o cadă spa sau acces direct la piscină.

IZE Seminyak by LifestyleRetreats se află la 15 minute de mers pe jos de plaja Petitenget și la 15 minute de mers cu mașina de zona Kuta. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 30 de minute de mers cu mașina. Transferurile de la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

La biroul de turism pot fi aranjate excursii de o zi și inchirieri auto. Hotelul oferă, de asemenea, cutii de valori și depozit de bagaje la recepția cu program nonstop.

Oaspeții pot savura băuturi la Ize Lounge și la Ize Pool Bar. De asemenea, se poate lua masa in cameră cu room service. Restaurantul Meja servește preparate balineze preferate și mancăruri europene disponibile pentru micul dejun, pranz și cină.

Harta