schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Economic
Situare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 300 metri de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun, intr-o zona plina de verdeata.
Camere: Unitatea detine 90 camere duble, 3 apartamente, complet renovate, dipuse pe 3 etaje. Toate camerele duble dotate cu: baie proprie cu dus, TV cablu, frigider si balcon. 
Restaurant: Hotelul nu dispune de restaurant propriu. Masa se poate servi in sistem ,,bonuri valorice la terasa ,,Amazon, situata pe faleza, si la restaurant ,,Insula, situat pe lacul Neptun.
Servicii gratuite: informatii turistice, primirea si transmiterea de mesaje, distribuirea  corespondentei, trezirea clientilor la cerere, informatii CFR
Servicii cu plata: servicii de calcatorie / spalatorie, parcare, telefonie locala, interurbana, internationala
Servicii de masa: Sub forma de bonuri valorice
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani au cazare gratuita (fara pat suplimentar). Cei care solicita pat suplimentar platesc 50% din tariful unui loc de cazare.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: padurea Comorova, practicarea de sporturi nautice (yole, jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri din statiuni, paint-ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Doina

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 397.5 Lei/pers

Ilinca

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 356.5 Lei/pers

Q HOTEL NEPTUN

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 11634.165 Lei/pers