schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Frankfurt pe Main și la mai puțin de 300 de metri de gara centrală din Frankfurt (Main), IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd oferă un birou de turism, camere antialergice, un restaurant, WiFi gratuit in intreaga proprietate și un bar. Proprietatea este aproape de mai multe fantani si locuri cunoscute: la 1,7 km de Eiserner Steg, la 1,9 km de Senckenberg Naturmuseum și la 1,1 km de Muzeul Städel. Proprietatea de nefumători este situată la 1,1 km de Messe Frankfurt.

Toate camerele de la IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. La IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Personalul de la recepție, care vorbește germană și engleză, este disponibil pentru a oferi recomandări.

In apropiere de IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd veți găsi locuri interesante Teatrul Englez, Muzeul Filmului German și Casa Goethe. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Frankfurt, situat la 11 km de IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd.

Harta