schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Innvista Hotels Belek se află la 900 de metri de plajă, la cateva minute de mers pe jos de parcul tematic Land of Legends, și oferă facilități extinse de spa, un teren de tenis și un centru de fitness. Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit, piscine interioare și in aer liber cu tobogane și camere luminoase, cu balcon mobilat.

Camerele spatioase de la Innvista Hotels Belek au podea cu parchet laminat, aer conditionat, TV prin satelit si balcon cu mobilier. Hotelul oferă room service nonstop.

Innvista Hotels Belek are 5 restaurante care servesc mancăruri mediteraneene si diverse specialităti din intreaga lume. Barul din hol oferă diverse băuturi, dar si spectacole de divertisment.

Centrul spa Turquaise are baie turcească si saună. In plus, sunt disponibile masaje specializate si tratamente corporale. Oaspetii se pot distra in sala de jocuri. Innvista Hotels Belek asigură serviciu gratuit de transfer la plajă.

Hotelul se află la 4 km de centrul orasului Belek si la 35 km de centrul orasului Antalya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, situat la 25 km. Parcarea este gratuită.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 460 /pers

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 385 /pers