schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Ikaros Beach Luxury Resort & Spa 5*

Localizare: hotelul se află in stațiunea Malia și dispune de o plajă de nisip privată. Aeroportul International Heraklion este situat la 33 km de hotel. La Heraklion si Agios Nikolaos se poate ajunge in 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati hotel: plaja privată, 4 piscine pentru adulti ( 2 piscine pentru copii), 7 restaurante, 4 baruri, divertisment de seara, club pentru copii, tenis de masa, teren de joacă pentru copii, bufet potrivit copiilor, cameră de jocuri, teren de tenis, fitness, umbrele de plaja, serviciu de concierge, bancomat, cameră de bagaje, magazin de suveniruri/cadouri, terasa/gradina.

Facilitati camera dubla:  baie cu cadă sau duș, papuci de casă, uscător de păr, aparat pentru preparare ceai/cafea, telefon, TV cu ecran plat.

Facilicitati contra cost: muzica/spectacol live, seri cu cină tematică, tururi cu bicicleta, echipament de tenis, facilități de sporturi nautice, scufundări, billiard, teren de golf (la maxim 3 km), spa și centru de wellness, masaj, serviciu de călcătorie, spălătorie.

Harta