schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat langă Parcul Eduardo VII, ibis Styles Lisboa Marquês De Pombal oferă camere confortabile, cu decor contemporan. Sunt disponibile WiFi gratuit și facilități de spălătorie, iar proprietatea a fost renovată in decembrie 2018. Există o parcare publică la 50 de metri de hotel.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, seif și băi private. Există o recepție deschisă nonstop, precum și accesibilitate pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Micul dejun nu este inclus in tarif, iar restaurantul modern, care se deschide pentru pranz și cină, servește preparate din bucătăria portugheză și internațională, precum și un meniu pentru copii. In plus, oaspeții se pot relaxa la barul proprietății.

ibis Styles Lisboa Marquês De Pombal este situat central, la 2 minute de mers pe jos de stația de metrou și autobuz către aeroport. Unitatea se află la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial El Corte Ingles și la 5 minute de mers pe jos de Avenida da Liberdade, una dintre cele mai emblematice străzi din Lisabona.

Harta