schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat intr-o locatie privilegiată in inima orașului Heraklion, Ibis Styles Heraklion Central by Accor este la doar cateva minute pe jos de atracțiile turistice majore și zonele pline de viață ale orașului. WiFi este gratuit in toate zonele hotelului.

Toate camerele spatioase de la Ibis Styles Heraklion Central au decor elegant, TV cu ecran plat de 43 inch, seif electronic, minibar si balcon sau fereastră cu vedere magnifică la mare sau la oraș. Oaspeții au la dispoziție un meniu gratuit de perne și facilități de preparare a ceaiului/cafelei. Baia modernă din fiecare cameră are cabină de duș cu efect de ploaie și uscător de păr. Dotările standard includ aer conditionat.

In timpul zilei, restaurantul oferă o gamă variată de opțiuni à la carte pentru pranz și cină, intr-o zonă spațioasă, cu multă lumină naturală. In ambianța unică a barului, oaspeții se pot relaxa cu băuturi calde sau reci, vinuri fine, băuturi lungi, whisky, băuturi spirtoase și cocktailuri de semnătură.

Ibis Styles Heraklion Centra este situat la cațiva pași de atractiile din Heraklion. Muzeele arheologice și istorice de renume mondial, zidurile venețiene, cetatea, fantana Morosini și portul se află in apropiere. Palatul Knossos este la 5 km. Aeroportul Heraklion se află la doar 4 km. Parcarea interioară securizată este disponibil contra cost.

Harta