schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Iberostar Selection Coral Bávaro - All Inclusive se găsește in Punta Cana, la 2,6 km de Plaja Arena Gorda, și are o piscină in aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj, club de noapte și un lounge comun.

Acest complex pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ibric electric, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. Camerele au un dulap pentru haine.

Iberostar Selection Coral Bávaro - All Inclusive pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest complex de 5 stele puteți juca biliard, tenis de masă și darts.

Oaspeții pot beneficia indiferent de oră de asistența personalului de la recepție, vorbitor de engleză britanică și spaniolă.

Iberostar Selection Coral Bávaro - All Inclusive se află la 5 minute de mers pe jos de Clubul de golf Salt Bay și la 1,8 km de Punta Blanca. Aeroportul Internațional Punta Cana se află la 25 km.

Harta