schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acces internet Wi-Fi  Aqua Park  Diversitate culinară  Recomandat pentru un sejur activ
Descriere hotel

Iberostar Mehari este un resort de patru stele și se întinde pe o suprafață de 50.000 mp. Domeniul vast este dominat de grădini luxuriante, iar plaja cu nisip fin oferă o priveliște impresionantă asupra mării. Restaurantele resortului îmbină perfect bucătăria orientală și mediteraneană, astfel oaspeții se pot bucura de o gamă variată de preparate culinare exclusiviste. Resortul pune la dispoziția turiștilor diverse activități de relaxare și sport pentru o vacanță de vis.

Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi  Aqua Park  Diversitate culinară  Recomandat pentru un sejur activ

Regim de masă

ALL INCLUSIVE: Mic dejun, prânz și cină tip bufet  Cină în restaurantele a la carte, o dată pe sejur cu rezervare în prealabil  Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale  Acces internet Wi-Fi, program de animație

Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 6 km de orașul Midoun și 28 km de Aeroportul Internațional din Djerba-Zarzis.

Soare si mare

Plajă proprie cu nisip fin;  Piscină pentru adulți și copii;  Aqua Park Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape atât la plajă, cât și la piscină.

Restaurante si baruri

Restaurant principal „Midoun” tip bufet;  RESTAURANTE A LA CARTE CU SPECIFIC: italian, tunisian;  BARURI: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar.

Sport și relaxare

Centru SPA, salon de înfrumusețare, coafor, sală de fitness, sală de jocuri, program de animație, centru de diving, sporturi nautice.

Facilități pentru copii

„_MONKEYS_” Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani)  Facilități și activități: spațiu de joacă, secțiuni în piscină.

Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi în lobby, sală de fitness, program de animație.

Facilități contra cost

Centru SPA, salon de înfrumusețare, coafor, servicii medicale, servicii de spălătorie, săli de conferință, magazine, centru de diving, sporturi nautice.

Facilități contra cost

Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.  Sunt disponibile camere interconectate.

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 300CAMERE, distribuite astfel:  Camere Duble Garden View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Duble Pool View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Duble Side Sea View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Duble Sea View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Star Prestige Garden View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Star Prestige Sea View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin;  Camere Familiale Basic – cca. 25 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin, terasă;  Camere Familiale Garden View – cca. 16 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin, balcon;  Camere Interconectate – cca. 32 mp, dormitor cu pat dublu sau două paturi twin și un pat suplimentar, balcon.  DOTĂRI CAMERE: baie cu cadă / duș, uscător de păr, produse de igienă, aer condiționat, seif (gratuit), mini-bar (contra cost), TV, telefon, balcon/ terasă.

Harta