schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Golden Beach este un brand hotelier inovator si contemporan, care ofera un concept de vacanta la superlativ. Resortul ofera numeroase facilitati atat familiilor, cat si cuplurilor. Gama larga de servicii ii satisfac si pe cei mai pretentiosi oaspeti.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Website

https://www.goldenbeachresort.net/gallery

Facilitati Hotel

Amplasat intr-o gradina luxurianta cu palmieri, ofera 7 restaurante si 8 baruri.
Oaspetii beneficiaza de terenuri de tenis, un teren de minigolf si pot fi organizate cursuri de scufundari pe plaja. Copiii se pot bucura de activitatile clubului pentru copii si piscine specifice pentru copii.
 
Cina tematica este oferita la restaurantul principal, restaurantul italian si restaurantul cu peste. Oaspetii se pot bucura de un cocktail dupa cina in oricare dintre barurile disponibile.

Golden Beach Resort ofera camere cu aer conditionat si balcon privat cu vedere la mare. Acestea au decor modern si o baie cu cada.

Localizare

Golden Beach Resort este situat intr-o locatie linistita la nord-vest de Hurghada direct pe o plaja larga si frumoasa (se recomanda incaltaminte de baie). El Gouna este la aproximativ 10 km distanta, iar centrul orasului Hurghada este la aproximativ. 15 km. Aeroportul international se afla la 20 km.

Descriere

Oferind o plaja privata de nisip de-a lungul Marii Rosii, Golden Beach Resort este o oaza de vacanta all-inclusive la aproximativ 15 km nord-vest de Hurghada. Golden Beach este un brand hotelier inovator si contemporan, care ofera un concept de vacanta la superlativ. Resortul ofera numeroase facilitati  atat familiilor, cat si cuplurilor. Gama larga de servicii ii satisfac si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Harta