schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Zanzi se află in Durrës, la cațiva pași de Plaja din Durrës, și oferă un lounge comun, un bar, o zonă de plajă privată și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă un birou de turism. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in proprietate.

La acest hotel, camerele oferă balcon. Toate unitățile de la Hotel Zanzi au televizor cu ecran plat, climatizare și o baie proprie cu duș și un uscător de păr. Unele camere speciale vă vor oferi o terasă. La Hotel Zanzi, toate camerele oferă lenjerie de pat și prosoape.

La acest hotel este disponibil in fiecare zi un mic dejun tip bufet sau continental. Hotel Zanzi are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria italiană, mediteraneană și pizza. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, vegane și fără gluten.

Hotel Zanzi se află la 38 km de Piața Skanderbeg și la 42 km de Telecabina Dajti Ekspres. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 33 km de acest hotel.

Harta