schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind un restaurant și o piscină in aer liber cu bar la piscină, Hotelul Solaris Kuta se bucură de o locație strategică, la 10 minute de mers pe jos de plaja Kuta și la 5 minute de mers pe jos de plaja Jerman și plaja Segara. Fiecare cameră este dotată cu o baie privată, iar accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil in toate zonele. Este disponibilă parcare gratuită.

Camerele moderne și cu aer condiționat de la Solaris Hotel Kuta includ un aparat de cafea/ceai și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Oaspeții se pot relaxa in zona de relaxare, care include o canapea. Baia privată are uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul este situat convenabil, la 5 minute de mers cu mașina de Discovery Shopping Mall, Lippo Mall Kuta și Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Serviciul de transfer de la aeroport poate fi aranjat la cerere. In apropiere se găsesc minimarketuri, bancomate și restaurante.

Hotelul Solaris Kuta are o recepție deschisă nonstop cu depozit de bagaje și oferă asistență turistică, inchirieri auto și serviciu de schimb valutar. De asemenea, sunt disponibile transferuri in zonă și săli de conferințe.

Restaurantul D'Pine serveste un mic dejun tip bufet si preparate din bucătăria internatională. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de mese in confortul camerei lor și de 30% reducere la spălătorie și 15% reducere la toate alimentele și băuturile.

Harta