schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



A fost construit in anul 1991, are suprafata totala de 7000 mp, ultima renovare a fost facuta in anul 2004. Hotel Golden Sun Beldibi dispune de 2 corpuri de 2 etaje si 2 corpuri de 3 etaje. Un hotel linistit cu teritoriu verde si servicii bune.
Website

http://www.otelgoldensun.com/

Descriere

A fost construit in anul 1991, are suprafata totala de 7000 mp, ultima renovare a fost facuta in anul 2004. Hotel Golden Sun Beldibi dispune de 2 corpuri de 2 etaje si 2 corpuri de 3 etaje. Un hotel linistit cu teritoriu verde si servicii bune. Este situat la distanta de agitatia localitatii. Intrarea in mare se face pe pietris.

Localizare

Hotel Golden Sun Kemer este situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Kemer, în localitatea Beldibi, la 250 m peste drum de plaja proprie.

Facilitati hotel

Hootelul pune la dispozitie restaurant principal, 2 baruri, piscina exterioara, medic la cerere, schimb valutar, sala fitness, volei, biliard, tenis de masa, darts, muzica live (o data pe saptamana), wireless Internet (in lobby). Pentru copii: 2 piscina, teren de joaca. Plaja: proprie, pietris. Bar la plaja - contra cost. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati camere

Dispune de un numar total de 100 de camere. Toate acestea fiind standard16-20 mp). dotate cu baie privata, dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (gol), seif (in camera, contra cost), pardoseala - gresie, balcon. In camera se face curatenie zilnic, asternuturile sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers