schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel-Gasthof Huber este situat la 30 km est de München, in micul sat Oberndorf. Hotelul este inconjurat de pajiști și păduri, iar terasa la soare are vedere pitorească la Valea Ebrach.

Dormitoarele au decor clasic și sunt dotate cu TV, balcon și sunt disponibile hotspot-uri wireless. Băile au baie privată și includ un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

In fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet, iar oaspeții pot alege să ia micul dejun in cameră. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria tradițională bavareză, precum și specialități locale.

Ebersberg și zona inconjurătoare din Oberndorf sunt populare printre bicicliști, iar in apropiere există o varietate de trasee pentru biciclete. Există 3 terenuri de golf la 4 km de hotel, iar Lacul Egglburger este la 3,7 km.

Este disponibilă o parcare gratuită și există un depozit in condiții de siguranță pentru biciclete și motociclete. Gara Ebersberg se află la 5 minute de mers cu mașina, cu legături directe către München.

Harta