schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Indiferent daca alegeti sa mergeti cu familia ori prietenii, hotel Cristallo 3* este alegerea potrivita pentru o vacanta minunata in Rimini, fiind situat peste drum de plaja, in Marina Centro, pe strada Regina Elena, in apropierea restaurantelor si magazinelor.
Localizare

Hotelul Cristallo 3* este situat foarte aproape de plaja cu nisip, la doar 2.5km de centrul istoric si la 50 m de statia de autobuz, asigurand astfel un acces usor catre centrul orasului.

Sport si divertisment

Turistii pot practica diverse sporturi nautice, sporturi pe plaja sau se pot relaxa la jacuzzi de pe acoperisul hotelului.

Facilitati hotel

Modern si cu o atmosfera primitoare, hotelul dispune de jacuzzi pe acoperisul hotelului, unde turistii se pot relaxa sau uita de grijile cotidiene, acces la internet wi-fi, sau pot merge la plaja unde pot practica diverse sporturi nautice motorizate sau nemotorizate. De asemenea, hotelul dispune de restaurant, bar, salon pentru servirea micului dejun, parcare sau garaj, centru inchiriere biciclete.

Facilitati camere

Cele 50 de camere ale hotelului sunt confortabil echipate, prevazute cu facilitati menite sa asigure liniste, confort sporit si siguranta: dormitor cu pat matrimonial, baie proprie  cu dus / WC, uscator de par, telefon, tv satelit, internet wireless, minibar, seif, aer conditionat, balcon.

SPA & Welness

Turistii se pot bucura de de jacuzzi situat la ultimul etaj al hotelului.

Drinks & Food

In cadrul hotelului puteti incerca specialitati gastronomice in cadrul restaurantului hotelului si felurite bauturi alcoolice si nonalcoolice expuse in barul hotelului.

Site Web

http://www.hotelcristallorimini.com/

Harta