schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel pentru familii este situat într-o zonă liniștită la Psalidi, în imediata apropiere față de plajă. În centrul localității Psalidi și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 1,5 km.

Dotări

Clienții vor găsi 27 de camere single și 183 de camere duble ce sunt împărțite pe două clădiri cu 3 etaje și cu lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service și un serviciu de spălătorie. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan și de asemenea contra cost tenis, volei și minigolf. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Echipa de animatori a locului de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun continental de la bufet și un bufet variat de seară.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KOSTA PALACE KOS

Kos Town, Kos, Grecia

de la 134.5 /pers

KOUROS PALACE HOTEL

Kos Town, Kos, Grecia

de la 274.5 /pers

ASTRON HOTEL KOS

Kos Town, Kos, Grecia

de la 104 /pers