schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Costa Adeje, la doar 150 de m de o plajă cu nisip. Imediat in fața ușii se află o stație de autobuz. Aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) este la aproximativ 18 km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 154 de camere in 3 clădiri interconectate. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. Accesul la WiFi este gratuit in toate zonele hotelului, inclusiv spațiile comune și camere. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de inchiriat mașini, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele dispun fie de două paturi duble, fie de un pat dublu. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Camerele dispun de un telefon cu apelare directă și de WiFi (gratuit). In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții au parte de odihnă activă și distracție la scăldat in piscina cu apă sărată de temperatură moderată. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Unitatea de cazare oferă o sală de fitness cu plată activități sportive in interior. Locul de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și terapii anti-imbătranire, și, contra unei taxe suplimentare - un hamam și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: bufet-restaurant principal, à la carte, restaurant langă piscină și două baruri. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice. La cină, felul principal este servit la masă de chelner.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Harta