schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Düsseldorf și la mai puțin de 300 de metri de Teatrul Capitol (Düsseldorf), Holiday Inn Express Düsseldorf - Hauptbahnhof, an IHG Hotel oferă un bar, camere de nefumători și WiFi gratuit. Proprietatea se află la aproximativ 2,3 km de Konigsallee, la 2,4 km de Deutsche Oper am Rhein și la 2,5 km de Kunsthalle Düsseldorf. Vă puteți bucura de o băutură la snack bar.

Oaspeții de la Holiday Inn Express Düsseldorf - Hauptbahnhof, un hotel IHG se pot bucura de un mic dejun tip bufet sau continental.

La hotelul IHG Holiday Inn Express Düsseldorf - Hauptbahnhof, un hotel IHG, sunt disponibile un centru de afaceri și distribuitoare automate de gustări și băuturi. Personalul de la recepție vorbește arabă, germană, greacă și engleză și vă poate ajuta să vă planificați șederea.

Locurile de interes din apropierea Holiday Inn Express Düsseldorf - Hauptbahnhof, un hotel IHG sunt gara principală din Düsseldorf, Theater an der Ko și Düsseldorfer Schauspielhaus. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Düsseldorf, situat la 8 km de Holiday Inn Express Düsseldorf - Hauptbahnhof, an IHG Hotel.

Harta