schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hills Hotel Lisboa se află in centrul orașului Lisabona, la 1,8 km de Miradouro da Senhora do Monte, și include o terasă și un bar. Acest hotel de 4 stele oferă un serviciu de concierge și depozit de bagaje. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un dulap pentru haine, o cafetieră, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite.

La Hills Hotel Lisboa este disponibil in fiecare zi un mic dejun tip bufet. Hills Hotel Lisboa are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria portugheză. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Acest hotel se află la 2,9 km de Rossio și la 2,9 km de Praça do Comércio. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Humberto Delgado, situat la 6 km de Hills Hotel Lisboa.

Harta