schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Hotelul oferă camere și apartamente elegant, bine dotate, cu vederi minunate spre ocean și oraș. Hotelul are, de asemenea, o piscină infinită pe acoperiș, unde oaspeții pot inota sau se pot bucura pe indelete de lumina soarelui pe șezlonguri.

Toate camerele sunt bine mobilate, cu decor modern și facilități, inclusiv aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, dulap și zonă de relaxare confortabilă. Baia privată este dotată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi halate de baie și papuci.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății, care oferă delicatese, de la delicii internaționale la mancăruri tradiționale vietnameze. Coffee Lounge and Bar este, de asemenea, disponibil pentru oaspeți pentru a lua o băutură.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta cu o varietate de servicii, inclusiv check-in sau check-out privat, depozit de bagaje, concierge și birou de turism. De asemenea, oaspeții pot folosi facilitățile din centrul de afaceri. Oaspeții beneficiază zilnic de ceai gratuit după-amiaza la proprietate. HAIAN Beach Hotel & Spa oferă, de asemenea, serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

HAIAN Beach Hotel & Spa se află la doar 15 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Danang și la 30 de minute cu mașina de orașul antic Hoi An. Hotelul este la 2,2 km de Podul Dragonului și la 3,1 km de Podul Song Han.

Harta