schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, in localitatea Goynuk, la 48 de km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Kemer. Plaja este la 180 de metri, peste drum de hotel. Hotelul a fost renovat in 2006 si dispune de un corp cu 4 etaje si de 9 corpuri anexa a cate 2 etaje.
Localizare

Hotel Sherwood Greenwood Resort este situat in regiunea Goynuk, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de Kemer.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati copii

Hotelul ofera micilor oaspeti un kids cub, mini disco, patuturi pentru bebelusi, Baby sitter la cerere - contra cost, baby pool si carucior la cerere- contra cost.

Facilitati camera

Camerele dispun de: aer confitionat, TV, Seif, telefon fix, dus, uscator de apr, balcon si wi-fi. Camerele standard au in jur de 21 metri patrati.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un restaurant principal, un restaurant A’ la Carte cu specific italienesc, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, Disco bar care incepand cu ora 00.00 este extra charge. De asemenea hotelul mai ofera si servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, coafor, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, contra cost. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby.

In timpul liber oaspetii se pot bucura de diferite activitati de relaxare precum sauna, baie turceasca, sala de fitness, aerobic.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers