schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, in localitatea Goynuk, la 48 de km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Kemer. Plaja este la 180 de metri, peste drum de hotel. Hotelul a fost renovat in 2006 si dispune de un corp cu 4 etaje si de 9 corpuri anexa a cate 2 etaje. Localizare Hotel Sherwood Greenwood Resort este situat in regiunea Goynuk, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de Kemer. Facilitati hotel Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte- bucatarie italiana, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, Vitamin bar, Turkish café, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, coafor, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby. Facilitati camera Fiecare camera dispune de: încălzire și aer condiționat, parchet, minibar, baie și duș, telefon, televiziune prin satelit, telefon in baie, uscător de păr, balcon.
Localizare

Hotel Sherwood Greenwood Resort este situat in regiunea Goynuk, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de Kemer.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati camera

Fiecare camera dispune de: încălzire și aer condiționat, parchet, minibar (gol, la cerere umplut - suplimentar), baie și duș, telefon cu linie directă, personalizată în cameră în condiții de siguranță (suplimentar) de bani, televiziune prin satelit, telefon in baie, uscător de păr, balcon.

Facilitati hotel

Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte- bucatarie italiana, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, Vitamin bar, Turkish café, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, coafor, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers