schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Avand acces gratuit la internet Wi-Fi in intreaga proprietate, Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se bucură de o plajă din apropiere din Nusa Dua, la doar 3 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul are o recepție deschisă nonstop pentru confortul oaspeților.

Camerele moderne de la Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu TV cu ecran plat, cutie de valori, fierbător electric și frigider cu minibar. De asemenea, camerele au o terasă cu zonă de relaxare cu vedere la grădină. Băile private au duș și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Grand Whiz Nusa Dua Bali se află la 5 minute de mers cu mașina de Tanjung Benoa și Teatrul Bali Nusa Dua. Se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai, iar la Kuta și Seminyak de la proprietate durează 30 de minute cu mașina.

Oaspeții se pot bucura de piscina in aer liber și de facilitățile de spa situate la hotel. Serviciile gratuite de transfer la complexurile Nusa Dua sunt disponibile in funcție de program. Transferurile de la aeroport, servicii de spălătorie și curățătorie chimică pot fi aranjate prin intermediul personalului hotelului, la un cost suplimentar.

Restaurantul Anjani servește mancăruri occidentale și indoneziene la hotel.

Harta