schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja din Beldibi si la 28 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului
Localizare

Hotelul Kassandra se afla in Ialyssos, la o distanta de 6 kilometri de orasul Rhodos si foarte aproape de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul Kassandra ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati pentru un confort optim pe toata durata sederii: aer conditionat, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, minimarket propriu, lounge cu Tv, terase si gradini amenajate, onsen/baie termala, piscina in aer liber, sala de fitness, biliard, snack bar, restaurant, biciclete disponibile gratuit, inchieri auto, schimb valutar, seif, receptie 24h, centru Spa (sauna, masaj, jacuzzi), sala de fitness, restaurant, taverna, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, Internet wireless. Se organizeaza seri de karaoke, muzica live sau programe de animatie.

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de chicineta cu zona de servit masa, frigider, baie cu dus, articole de toaleta incluse, uscator de par, Tv prin satelit, telefon, balcon cu vedere la piscina sau la gradina. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

RIXOS SUNGATE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 713 /pers