schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la 14 km de aeroportul Antalya, la 16 km de centrul orasului Antalya, la 200 m de plaja proprie. Hotelul a fost construit in anul 2013 si ocupa o suprafata totala de 35 000 m2. Hotelul are 8 cladiri cu 9 nivele cu 328 standard room; 320 family deluxe cu doua camere si 240 family elite cu trei camere . Facilitati hotel: Oaspetii hotelului vor avea la dispozitie facilitati precum: restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie italiana, chinezeasca, pescaresc, barbeque) 7 baruri, 4 piscine exterioare, 4 tobogane, cabinet medical, centru SPA, curatatorie chimica, spalatorie sala de conferinte.Alte facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi sala de fitness, aerobic, darts, tenis de masa Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu : baie cu dus, foehn aer conditionat , individual, televizor, telefon, minibar, seif (contra cost). Facilitati copii: piscina, loc de joaca, miniclub (4-12 ani). Plaja este proprie, cu nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele sunt gratuite.
Facilitatile hotelului

Receptie deschisa nonstop, schimb valutar, biliard, tenis de masa, darts, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, zonă de plaja privata, închirieri biciclete, teren de joaca pentru copii, animatori.

Localizare

Hotelul este situat la 14 km de aeroportul din Antalya si la 16 km de centrul orasului Antalya. Hotelul se afla la 200 m de plaja privata cu nisip fin.

Facilitati camere

Camerele de la Grand Park Lara au mobilier modern. Toate camerele oferă baie privată, cu articole de toaletă gratuite si uscator de par. Dotările standard includ un seif, TV LCD, minibar, aer conditionat si serviciu pentru ceai si cafea.

Camerele standard nu au balcon.

Camerele Family Deluxe Room/ Family Elite au balcon.

Info


***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Site hotel: https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-lara?gclid=EAIaIQobChMI4cbGu7LN9gIVQeR3Ch3osgVAEAAYASAAEgK_LvD_BwE

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers