schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Asezarea sa ii permite sa ofere oaspetilor privelisti spectaculoase asupra vulcanului, marii si asupra Calderei. Gorgona Villas are doua cladiri si serveste micul dejun in fiecare zi pe terasa sau balconul camerei
Localizare: Hotelul se afla la 2km de Muzeul Arheologic
Dotari camere: A/C, TV satelit, CD/DVD player, uscator de par, chicineta complet echipata, cu mini frigider, telefon, halate si papuci de baie, accesorii pentru toaleta, balcon sau terasa
Facilitati hotel: receptie 08:00-22:00, mini piscina/jacuzzi, bar, internet wi-fi, parcare langa hotel
Website: http://www.krokosvillas.com/gorgona-santorini.htm
Facilitati camere

Camerele hotelului Gorgona Villas au balcon/terasa cu vedere la vulcan si sunt dotate cu chicineta complet echipata, frigider, aer conditionat, televizor, CD/DVD player, seif, uscator de par, telefon, halate si papuci.

Drinks & Food

Turistii pot servi un mic dejun a la carte chiar pe balconul camerei si mai pot savura diverse tipuri de bauturi si gustari la barul pe care hotelul il pune la dispozitia lor.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de piscina, bar, parcare, centru spa, internet wi-fi si fax. Turistii mai pot beneficia de transfer de la si catre aeroport si de excursiile organizate de personalul hotelului.

Localizare

Gorgona Villas este un hotel de 4 stele, situat in Imerovigli, Santorini, la 4 km de plaja din Fira, la o distanta de 2.4 km de Thirasia si de 8 km de aeroportul Santorini International Airport.

SPA & Wellness

Cei care aleg sa se cazeze in Gorgona Villas au acces la un centru SPA, unde se pot bucura de masaj (aromaterapie, sedinte antistres), tratamente faciale si corporale, manichiura, pedichiura, sauna, baie cu aburi si jacuzzi.

Sport si divertisment

Turistii se pot relaxa la piscina sau se pot bucura de excursiile organizate de catre personalul hotelului.

Harta