schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Golden Odyssey se află in Kolimbia, la 1,7 km de Plaja din Kolymbia, și oferă o piscină in aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea oferă un restaurant, precum și un bar. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La acest hotel, toate camerele sunt echipate cu climatizare, birou, balcon cu o vedere la grădină, baie proprie, televizor cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Toate unitățile oferă o cutie de valori.

La proprietate este disponibil in fiecare zi un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. Golden Odyssey pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel de 4 stele puteți juca tenis de masă, darts și tenis și aveți la dispoziție inchiriere de biciclete și inchiriere de mașini.

Golden Odyssey se află la 25 km de Acropolele din Lindos și la 25 km de Templul lui Apollo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Rodos, situat la 31 km de acest hotel.

Harta