schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit in anul 1990, iar suprafata totala este de 4.000 mp.
Website

http://goldenlotushotel.com/?lang=en

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 50 de km de aeroportul din Antalya.

Descriere

Ultima renovare a avut loc in anul 2009. 

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 130 camere: camere standard (18-25 mp, un dormitor si o baie, max 2+1pax), camere economy (18 mp, un dormitor, o baie, max 2 pax, fara balcon si cu vedere in holul hotelului). Toate camerele au balcon (exceptie economy), baie privata cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare numai la sosire), seif (contra cost), mocheta sau parchet laminat, TV prin satelit si canale de muzica.

Facilitati hotel

All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza prajituri, ceai si cafea, cina, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale pana la ora 24.00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile din import, sucurile naturale din fructe, bauturile imbuteliate, cafeaua turceasca, room service, bauturile pe plaja.
Facilitati: restaurant principal tip bufet, lobby bar, bar la piscina si la plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, magazines, telefon, fax, colt internet si jocuri pe claculator, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi in lobby este gratuita. 
Plaja: plaja privata in fata hotelului cu sezlonguri, umbrele de soare gratuite si prosoapele de plaja cu depozit.
Sezlongurile si umbrelele pe ponton sunt contra cost. 
Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tenis de masa, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi. Contra cost: sporturi nautice, masaj, biliard, jocuri pe calculator.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

RIXOS SUNGATE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 713 /pers