schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Glory Holiday Resort se află in Mombasa, la mai puțin de 1 km de Plaja Mombasa, și oferă o piscină in aer liber, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Această proprietate include room-service, precum și o terasă. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, o bucătărie comună și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La această pensiune, fiecare cameră oferă birou. Toate unitățile de la Glory Holiday Resort au televizor cu ecran plat, climatizare și o baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite. Anumite camere vă vor oferi un balcon. La Glory Holiday Resort, fiecare cameră include lenjerie de pat și prosoape.

La această pensiune veți găsi un restaurant care servește mancăruri din bucătăria africană și indiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Glory Holiday Resort pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii.

Glory Holiday Resort se află la 2,1 km de Plaja publică Kenyatta și la 2,7 km de Plaja Nyali. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Moi, situat la 18 km de această pensiune.

Harta