schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Fabulos 8,6 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor Hotelul Gloria Verde este construit pe o suprafata de 2.122.000 m2 si este situat la 38km de aeroportul din Antalya, 3.5km de Belek si 1km de terenul de Golf Gloria.
Spa & Wellness

Clientii se pot relaxa la urmatoarele facilitati fara costuri suplimentare: sauna bio si sauna finlandeza, zona de relaxare, piscina interioara de 162m2, hammam si piscina thalasso. Contra cost clientii pot opta pentru 15 camere de terapii, 1 Spa suite, masaje si tratamente pentru corp, manichiura, pedichiura, baie turceasca privata, fizioterapie si reabilitare.

Facilitati copii

Pentru cei mici exista mai multe cluburi impartite pe varste astfel: mini (4-7 ani), junior (8-12) si teenage (13-17) fiecare oferind facilitati si distractii pe masura (camera de activitati, minigolf, minidisco, cinema, gradina zoologica, aqua park etc). Hotelul ofera servicii si pentru bebelusi - VIM Club - de la babysitting pana la hrana si igiena. Copiii nu se vor plictisi nicio clipa, ei se pot juca in cadrul Comfyland-ului (0-6 ani), Gogi Town (6-12 ani), Crazy Jungle (6-14ani) si zona de jocuri electronice (6-14ani).

Facilitati camere

Camerele standard dispun de balcon sau terasa, uscator de par, telefon, telefon in baie, televizor LCD, aer conditionat centralizat, minibar, seif, dus, set pentru ceai si cafea.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 144 camere si 128 suite, patiserie, restaurant principal, 2 restaurante a-la-carte, restaurant pentru clientii din vile, 6 baruri, cluburi pentru copii si infanti, centru Spa&Thalasso, plaja cu nisip, ponton, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, amfiteatru, club de golf, animatie, teren de tenis, cinema, centru fitness, internet wireless gratuit in camere si locurile publice.

Localizare

Hotelul Gloria Verde este construit pe o suprafata de 2.122.000 m2 si este situat la 38km de aeroportul din Antalya, 3.5km de Belek si 1km de terenul de Golf Gloria.

Drinks & Food

Clientii se pot bucura de mancaruri deosebite cu specific local si international in cadrul restaurantului principal sau restaurantelor a-la-carte (cu specific frantuzesc si asiatic). De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la barurile hotelurilor.

Sport & Divertisment

Oaspetii hotelului se pot bucura gratuit de Boccia, zumba, pilates, volei pe plaja, aerobic, yoga, Tai Chi, terenuri de tenis, polo, Kung Fu, tir cu arcul, gimnastica, tenis de masa, animatie, minifotbal.
De asemenea ei se pot bucura contra cost de un centru de divertisment, bowling, biliard, jocuri video, echipament de tenis, lectii de tenis, sporturi de apa si golf .

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 460 /pers

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 385 /pers