schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Fabulos 8,8/10 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor Hotelul Gloria Serenity Resort este construit pe o suprafata de 2.122.000 m2 si este situat la 40 km de aeroport, la 55 km de orasul Antalya, la 7 km de localitatea Belek, pe malul marii.
Spa & Wellness

In cadrul Spa-ului Serenity de 3500m2 clientii pot beneficia gratuit de sauna, zona de relaxare, piscina interioara, 2 camere de aburi, baie turceasca iar contra cost sunt 15 camere de terapii + 1 spa suite, tratamente pentru piele si corp, masaje, manichiura-pedichiura, o baie turceasca privata.

Facilitati copii

Pentru cei mici exista mai multe cluburi impartite pe varste astfel: mini (4-7 ani), junior (8-12) si teenage (13-17) fiecare oferind facilitati si distractii pe masura (camera de activitati, minigolf, minidisco, cinema, gradina zoologica, aqua park etc). Hotelul ofera servicii si pentru bebelusi - VIM Club - de la babysitting pana la hrana si igiena. Copiii nu se vor plictisi nicio clipa, ei se pot juca in cadrul Comfyland-ului (0-6 ani), Gogi Town (6-12 ani), Crazy Jungle (6-14ani) si zona de jocuri electronice (6-14ani).

Drinks & Food

In cadrul resortului clientii vor servi mancaruri desavarsite cu specific local sau international in cadrul restaurantului principal sau in restaurantele a-la-carte (cu specific frantuzesc, mediteranean, asiatic, pescaresc, italian si american). De asemenea hotelul ofera numeroase baruri unde se pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Sport & Divertisment

Clientii pot juca boccia, volei pe plaja, tenis, tenis de masa sau pot opta pentru zumba, pilates, aerobic, yoga, thai chi. De asemenea in cadrul centrului de activitati clientii pot juca bowling, biliard, jocuri video, golf sau pot opta pentru sporturile de apa.

Facilitati camere

Hotelul ofera 254 camere, 16 suite, 99 vile. Camera standard este dotata cu baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, acces la internet, seif , minibar, pardoseala-parchet laminat, balcon sau terasa.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante A la carte, 6 baruri, 6 piscine exterioare, piscina interioara, cabinet medical, parcare, centru SPA, coafor, spalatorie, curatatorie, centru comercial, rent-a-car, saune, baie turceasca, aerobic, sala fitness, volei, program de animatie, muzica live, polo pe apa, baschet, tenis de masa, cinema, internet (wireless), 4 terenuri de tenis, cursuri de golf, cursuri de dans, masaj, baie de aburi, internet-cafe, sporturi acvatice cu motor, piscina exterioara pentru copii, Golfy Kids Club, mini-cinema. Plaja este proprie cu nisip.

Localizare

Hotelul Gloria Serenity Resort este construit pe o suprafata de 2.122.000 m2 si este situat la 40 km de aeroport, la 55 km de orasul Antalya, la 7 km de localitatea Belek, pe malul marii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 460 /pers

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

Belek, Antalya, Turcia

de la 385 /pers