schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Galaxy redefinește conceptul de lux cu cele 5 stele pe care le oferă, aducând o combinație ingenioasă între eleganța minimalistă, modernitatea lustruită și confortul inovator. Decorul rafinat, caracterizat de linii neutre și plușuri selectate, emite o atmosferă de confort și stil fără efort, creând o experiență deosebită. Amplasat într-o zonă liniștită, chiar în afara centrului orașului Heraklion, hotelul se adaptează cu grație pe harta urbană, ocupând o clădire renovată impecabil. Designul său atemporal și accesibilitatea ușoară, inclusiv posibilitatea de parcare, adaugă un plus de rafinament experienței oferite de Galaxy.
Facilități camere

Toate camerele de la Galaxy Iraklio oferă un spațiu de lucru, TV LCD cu acces la filme prin satelit la cerere și conexiune Wi-Fi gratuită. 
Dotate cu aer condiționat și lenjerie de pat pur egipteană, camerele oferă, de asemenea, opțiuni hipoalergenice. 
Anumite unități includ o cadă spa. Aceste camere luxoase dispun de balcoane cu vedere la piscină și la oraș.
 

Localizare

Hotelul Galaxy este situat in cartierul elegant Heraklion, Dimokratias Avenue, una dintre cele mai cosmopolite artere ale insulei, capturând pulsul vieții din centrul orașului, în timp ce rămâne la distanță de agitația, uneori zgomotoasă. 
Situat la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul orașului, zonele comerciale și obiectivele istorice, Hotelul Galaxy Iraklio oferă o locație convenabilă pentru explorarea orașului. De asemenea, celebrul sit arheologic Knossos este la doar 10 minute de condus, iar Aeroportul Internațional Heraklion se află la aproximativ 5 km distanță.

Facilități hotel

Hotelul Galaxy ofera servicii precum parcare gratuita, o piscina in aer liber, acces la internet wireless pentru persoanele cu laptop, centru de wellness cu sala de fitness, masaje si tratamente spa, sauna, lectii de tenis, gradina, semineu, room service 24/24, servicii de concierge, personal multilingv, bar la piscina, 9 sali de conferinte dotate cu echipamente tehnologice avansate, inchiriere biciclete, camera de bagaje, bancomat, babysitting, spalatorie, curatatorie.
Alte facilitati ale hotelului includ restaurantul Vetri, unde oaspetii pot gusta specialitati locale delicioase, si restaurantul Per Se Lounge, cu vedere la oras si la piscina, care serveste mic dejun, pranz si cina, precum si o selectie larga de bauturi spirtoase, vinuri, cocktailuri si gustari usoare.

Descriere hotel

Hotelul Galaxy redefinește conceptul de lux cu cele 5 stele pe care le oferă, aducând o combinație ingenioasă între eleganța minimalistă, modernitatea lustruită și confortul inovator. 
Decorul rafinat, caracterizat de linii neutre și plușuri selectate, emite o atmosferă de confort și stil fără efort, creând o experiență deosebită.
Amplasat într-o zonă liniștită, chiar în afara centrului orașului Heraklion, hotelul se adaptează cu grație pe harta urbană, ocupând o clădire renovată impecabil. 
Designul său atemporal și accesibilitatea ușoară, inclusiv posibilitatea de parcare, adaugă un plus de rafinament experienței oferite de Galaxy.

Harta