schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

 Facilitati camere: aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, baie cu uscator de par.

Facilitati hotel

Facilitati hotel: restaurante (2 a la carte, contra cost), 5 baruri, 4 piscine exterioare (3 cu incalzire in perioada de iarna), spalatorie (contra cost), servicii medicale (la solicitare, contra cost), parcare (gratuit), coafor (contra cost), internet cafe (contra cost), bancomat, magazine, autobuz pana in oras (contra cost, la solicitare).

Localizare

Hotelul Fort Arabesque Resort 4* este situat in golful Macadi, pe malul marii, la 32 km de aeroportul Hurghada si la 34 km de centrul orasului.

Pe malurile vrajitoare ale golfului Makadi, se afla Fort Arabesque Resort, Spa & Villas, cu o frumoasa dispozitie de trei resorturi. Fiecare are propriul mod de a-ti fura respiratia cu caracterul sau unic. Toate acestea la doar 32 de kilometri distanta de aeroportul din Hurghada si centrul orasului. Fort Arabesque Resort Spa and Villas reprezinta ultima escapada din Egipt pentru iubitorii de plaja.

 

Descriere

Fort Arabesque Resort, Spa si Villas are toate un design elegant, plin de atingeri superbe si farmec local, precum si cea mai lunga si cea mai frumoasa plaja de nisip din Golful Makadi. Fie ca preferati sa fie o vacanta de familie, un refugiu exclusiv pentru adulti sau o izolare privata si luxoasa, gasiti toate aceste trei tipuri diferite de cazare, dar toate impartasesc frumusete si stil.

Inspirat de rădăcinile sardine ale arhitecților săi, Fort Arabesque Resort, Spa & Villas combină accente distinctive italiene și arabe în arhitectura sa, de la impunătoarea structură medievală de fort până la decorul său interior, unde diferitele nuanțe ale pietrelor din peștera egipteană din Aswan se amestecă cu mobilier antic din lemn fin, cu design oriental.

Harta