schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel: 2 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului
Facilitati camere

Toate cele 116 camere duble sunt spatioase, cu grup sanitar propriu. Cele de pe partea de nord a hotelului au balcon mai mic si geamuri termopan, iar cele de pe partea de sud au balconul mai mare cu sezlong. Dotarea camerelor cuprinde si TV, frigider, iar 2 apartamente au aer conditionat.

Facilitati hotel

Hotelul Sanda pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: pastrare obiecte de valoare, trezire turisti la ora dorita, informatii turistice, transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, internet wireless, teren de joaca pentru copii, grill, biblioteca, camera de bagaje, parcare pazita, inchirieri jocuri, inchirieri prosoape sau cearceafuri pentru plaja, fier de calcat, transmitere fax. Masa poate fi servita la diverse unitati din statiune folosind bonurile valorice. Hotelul dispune de un bar de zi si de o terasa. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Localizare

Hotelul Sanda este situat in nord vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja. In apropiere se afla bai mezotermale, piscine in aer liber contra cost.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

RIXOS SUNGATE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 713 /pers