schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Goynuk, la 10 km de centrul orasului Kemer si la 40 km de aeroportul din Antalya. Plaja privata este la 90 m de hotel si este o plaja cu pietris dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Proprietatea include o piscina exterioara si topogane pentru copii. Hotelul are un restaurant principal cu terasa si 3 restaurante a la carte. Copii se pot bucura de piscina exterioara cu topogane, mini-club si diferite programe de animatie. Centrul Spa ofera turistiilor acces la sauna, baie turceasca si masaj. Camerele hotelului sunt frumos decorate si utilate cu facilitati precum: cada sau dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, balcon, room service - 24 ore (contra cost).
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

RIXOS SUNGATE

Kemer, Antalya, Turcia

de la 713 /pers