schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Episode Kuta Bali oferă unități de cazare in stil minimalist contemporan chiar langă Mall Bali Galleria. Acesta găzduiește o piscină in aer liber, 3 opțiuni de luat masa și camere cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Accesul WiFi este gratuit in intreaga clădire.

Decorate cu interioare pline de culoare, camerele au podea din lemn și o zonă de relaxare. Facilitățile camerei includ cutie de valori, fierbător electric și minibar. In băile private elegante sunt disponibile facilități de duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Episode Kuta Bali este situat la 20 de minute de mers cu mașina de zonele Kuta și Seminyak, unde oaspeții pot găsi numeroase opțiuni de luat masa, cumpărături și viață de noapte. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 25 de minute de mers cu mașina. Transferul de la aeroport este disponibil contra cost.

Oaspeții se pot bucura de masaje relaxante sau se pot antrena la sala de sport. Oferind locuri de parcare interioare gratuite, hotelul are un club pentru copii, facilități de fax/fotocopiere și un colț web. Este disponibilă o recepție deschisă nonstop.

La Bagus Café se servesc preparate din bucătăria internațională, iar la barul Kintamani și la barul de la piscină sunt oferite o varietate de gustări și băuturi. Ca alternativă, oaspeții pot lua masa in confortul camerelor lor.

Harta