schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Elina este amplasat în inima orașului Rethymno, la doar 100 de metri de plajă. Cu 33 de apartamente moderne, hotelul oferă facilități moderne pentru a asigura o ședere plăcută într-un mediu cald și primitor. Este locația ideală pentru călătorii și excursii, oferind oportunități pentru desfășurarea unei game variate de activități recreative.
Descriere hotel

Hotelul Elina este amplasat în inima orașului Rethymno, la doar 100 de metri de plajă. 
Cu 33 de apartamente moderne, hotelul oferă facilități moderne pentru a asigura o ședere plăcută într-un mediu cald și primitor.
Este locația ideală pentru călătorii și excursii, oferind oportunități pentru desfășurarea unei game variate de activități recreative.
 

Facilități camere

Toate studiourile și apartamentele cu aer condiționat includ o chicinetă echipată cu frigider și plite de gătit.
Spațioase și izolate fonic cu geamuri duble, fiecare unitate oferă saltele COCO-MAT, TV cu ecran plat și canale prin satelit, cutie de valori și uscător de păr.
Unele tipuri de cazare sunt dispuse pe două niveluri.

Facilități hotel

Hotelul oferă servicii precum room service, snack bar, bar, serviciu transfer, birou de turism, aer condiționat, internet wireless, piscină în aer liber sezonieră și parcare în limita spațiului disponibil.
 

Localizare

Hotelul este situat în orașul Rethymnon, la 80 km de Aeroportul Internațional din Heraklion și la 60 km de Chania, având acces la plajă la doar 200 m distanță.

Harta