schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Toți oaspeții care se cazează în casele tip bungalou au acces la toate facilitățile oferite de Hotelul Elamir Resort, situat chiar la intrarea în Kemer, într-un cadru unde Munții Taur întâlnesc marea turcoaz a Mediteranei. Acest hotel proaspăt inaugurat își propune să furnizeze o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru o vacanță de neuitat. Priveliștea impresionantă a munților împreună cu vegetația verde, însorită în timpul zilei, oferă o atmosferă relaxantă. Casele noastre tip bungalou, care emană romantismul pe timp de noapte sub cerul plin de stele și sub lumina lunii care se reflectă în Marea Mediterană, vă așteaptă cu brațele deschise, stimați oaspeți.
Facilități camere

Camerele sunt dotate cu facilități moderne, incluzând duș, sistem de aer condiționat și televizor LCD.
 

Facilități hotel

 Hotelul pune la dispoziție o serie de facilități pentru a asigura o experiență completă și plăcută pentru oaspeții săi, inclusiv piscină, piscină pentru copii, lobby bar, bar, pool bar, beach bar, restaurant, baie turcească, saună, masaj, centru de fitness, lift, snack bar, restaurant à la carte, programe de animație, sală de jocuri, tenis de masă, sală de biliard și internet cafe.

Localizare

Hotelul este localizat la o distanță de 2,5 km de centrul orașului Kemer, iar Aeroportul Antalya se află la o distanță de 90 km.

Descriere hotel

Toți oaspeții care se cazează în casele tip bungalou au acces la toate facilitățile oferite de Hotelul Elamir Resort, situat chiar la intrarea în Kemer, într-un cadru unde Munții Taur întâlnesc marea turcoaz a Mediteranei. 
Acest hotel proaspăt inaugurat își propune să furnizeze o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru o vacanță de neuitat. Priveliștea impresionantă a munților împreună cu vegetația verde, însorită în timpul zilei, oferă o atmosferă relaxantă.
Casele noastre tip bungalou, care emană romantismul pe timp de noapte sub cerul plin de stele și sub lumina lunii care se reflectă în Marea Mediterană, vă așteaptă cu brațele deschise, stimați oaspeți.

Harta