schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Hotelul la plajă are o ambianță perfectă atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la Hurghada.

Dotări

Într-o clădire principală cu 5 etaje și 9 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 401 camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre piscină de pe balcon sau de pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un adaptor de priză și WiFi. În băi sunt disponibile un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție 8 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 5 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei de plajă și volei. Datorită unor sporturi ca windsurfing, plimbări cu barca cu motor și scufundări subacvatice, complexul de vacanță îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care hidroterapie, precum și, contra unor taxe suplimentare: un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 6 restaurante, o cafenea, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Resortul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată carduri de credit uzuale.

Harta