schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit in 2017, este la o distanta de 45 de km de aeroportul din Antalya si la 10 km de Kemer. Plaja privata a hotelului se afla 150 de metri si accesul se face prin pasaj subteran. Cazarea se face in cladirea principala cu 5 etaje care dispune de un numar de 220 de camere. Localizare Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă, situat în Beldibi, la 5 km de parcul Beldibi Beach. Situat în Beldibi, Dosinia Luxury Resort se afla la 32 km distanta de Antalya Facilitati hotel Hotelul are zonă de plajă privată si oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, piscina exterioara piscina interioara, tobogane, miniclub, loc de joaca pt copii, restaurant principal, restaurant a la carte, baruri. Complexul are o piscină cu apă dulce în aer liber, tobogane la piscina, piscină interioară, piscină în aer liber pentru copii și o piscină interioara pentru copii. Activități de animație sunt prezentate în limba engleză / germană / rusă / turcă și sunt oferite pe tot parcursul zilei. Show-uri speciale de animație pot fi savurate la Amfiteatrul complexului pe timpul serii. Facilitati camera Toate camerele sunt dotate cu baie (duș), WC, telefon, seif (contra cost), mini-bar, TV prin satelit, uscator de par, aer condiționat, balcon cu vedere la uscat și la mare.
Localizare

Hotelul Java este situat pe Playa de Palma, la aproximativ 100 m de plaja. La Palma, la aproximativ 10 km, cu numeroasele sale magazine, baruri și restaurante, se poate ajunge cu un autobuz regulat. Timp de transfer: aproximativ 15 minute.

Descriere

Hotelul Java ideal pentru relaxare, odihna, vacante in familie, cu prietenii sau de afaceri. La 80 de metri de plaja, la cateva minute de aeroport si de centrul orasului Palma de Mallorca. Perfect comunicat cu autobuzele regulate.

Website

https://www.hotel-java.bghotels.com/en/

Facilitati hotel

 Hotel cu un stil modern nou si elegantsi un lounge cu zona de jocuri si lectura, TV prin satelit.
Toate facilitatile hotelului sunt dotate cu conexiune wireless Wi-Fi, de asemenea daca nu ai laptopul poti folosi calculatoarele de plata care se afla in Internet Corner.
Afara, intr-o gradina bine intretinuta, exista o piscina, o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare si o zona racoroasa de relaxare cu sistem de aburire cu microclimat. Hotelul dispune de serviciu de prosoape pentru piscina.
Centru de wellness cu sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tematice, piscina, jacuzzi, zona de relaxare, sala de masaj si zona de fitness.
Centru de antrenament pentru biciclisti: trasee, pachete de biciclete, suport mecanic, asistenta traseu, kinetoterapie si tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de o vacanta sportiva.

Harta