schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest resort este amplasat chiar în inima Kemerului.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi există un duș. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Resortul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu boccia, volei de plajă și tir cu arcul, iar contra cost minigolf. Ofertanți terți organizează plimbări cu scuterul acvatic. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic. Complexul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un hamam, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, un bar și un pub. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta