schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Malia.

Dotări

Într-o clădire principală cu 3 etaje și 8 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 297 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și volei. Ofertanți terți organizează minigolf. Oferta de sporturi acvatice include aqua-fitness, iar contra unei taxe - hidrobicicletă și plimbări cu banana. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam și terapii prin masaj. Alți organizatori propun o baie de aburi. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o sală pentru micul dejun și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu băuturi alcoolice și gustări. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta