schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin, care dispune si de un ponton dotat cu bar deschis pana la miezul noptii. Toate facilitatile sunt gratuite: sezlonguri, umbrele, saltele, prosoape (cu garantie). Intrarea in mare este lina.

Distanta pana la centrul orasului Antalya este de 15 km, pana la aeroport 10 km si pana la plaja 0 m.

Suprafata: 40.000 m2

 

 

Descriere

Membru al lantului hotelier Delphin, superbul hotel de 5* Delphin Palace din Lara este alegerea potrivita pentru iubitorii de lux. Construit in anul 2005 pe o suprafata totala de 40.000 mp, resortul are o eleganta aparte, cu interioare bogate: camerele sunt decorate cu mocheta rosie si tablouri cu rame aurite.

Website

https://www.delphinhotel.com/en/delphin-palace

Facilitati hotel

Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit, o piscina mare in stil laguna, activitati in timpul zilei si divertisment de seara.Camerele de la Delphin Palace sunt spatioase si ofera mobilier din lemn de culoare inchisa si accente de decor turcesti. Fiecare camera are un balcon privat in aer liber, unele oferind vedere laterala la mare. Toate camerele includ TV prin satelit, un birou si cosmetice de baie.

Restaurantul Delphino serveste preparate din bucataria internationala, inclusiv otomana, italiana, japoneza si fructe de mare proaspete. Cocktailuri sunt disponibile la Lobby Bar non-stop. Divertismentul de seara include muzica live, o discoteca si spectacole de comedie.

In timpul zilei oaspetii se pot bucura de tobogane de apa sau pot participa la turnee de sport la hotel. Centrul de wellness include un spa cu servicii complete si centrul de fitness bine echipat. Un cinema, un club pentru copii si sezlonguri pe malul marii sunt de asemenea disponibile.


 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers