schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Superbul hotel Delphin Palace Deluxe este alegerea potrivita pentru iubitorii de lux. Resortul are o eleganta aparte, cu interioare bogate, camerele sunt decorate cu mocheta rosie si tablouri cu rame aurite, servicii impecabile si personal cu bună dispoziție. Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin, care dispune si de un ponton dotat cu bar deschis pana la miezul noptii.
Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, au vedere la mare, vedere partiala la mare sau la uscat, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, parchet laminat, seif, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere), fierbator, set de cafea si ceai, TV LCD satelit, canale de muzica.

Facilitati hotel

Unitatea pune la dispozitie restaurant principal - tip bufet, restaurante A la Cart (specific pescaresc, turcesc & barbeque, chinezesc, bucatarie italiana, mexicana, japoneza, preparate grecesti); 9 baruri amplasate in locuri diferite in complex, se servesc atat bauturi locale cat si din import, Disco club, cinema, mini club, piscine de interior si exterior pentru adulti si pentru copii, aqua park,  piscina de relaxare numai pentru adulti, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, masaj, terenuri de tenis, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, cursuri de scufundari, echipamentul si lectiile de tenis, bowling si sala de jocuri, biliard, sporturi nautice si lectii de scufundari. Hotelul are plaja proprie de nisip cu pietricele, umbrele de soare, prosoape, sezlonguri si saltele de plaja gratuite. Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si spectacole seara, muzica live, seri tematice. Conexiunea wi-Fi este disponibila in mod gratuit in hotel.

Website

http://www.delphinhotel.com/

Localizare

Hotelul este situat pe plaja, in regiunea Lara, la o distanta de 10 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Hotelul are acces direct la plaja.

Descriere

Superbul hotel Delphin Palace Deluxe este alegerea potrivita pentru iubitorii de lux. Resortul are o eleganta aparte, cu interioare bogate, camerele sunt decorate cu mocheta rosie si tablouri cu rame aurite, servicii impecabile si personal cu bună dispoziție.
Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin, care dispune si de un ponton dotat cu bar deschis pana la miezul noptii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers