schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Natura, soarele şi marea se unesc pe o plajă privată, ceea ce-l transformă într-o locaţie ideală pentru o vacanţă de neuitat. Hotelul apartine lantului hotelier Delphin Hotels & Resorts si se remarca prin arhitectura sa unica si deosebita. Acest hotel ofera servicii si facilitati foarte bune, diverse activitati de divertisment pentru adulti si copii. Acest hotel se recomanda pentru vacante cu familia si copiii.
Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului,

Facilitati hotel

Hotelul oferă un restaurant principal, 10 restaurante a la carte cu diferite specifice culinare (pescăresc, turcesc, italian, mexican, grecesc, francez, asiatic, Steak House – o dată pe saptămână, cu rezervare prealabila), 8 baruri, 3 piscine exterioare cu tobogane, o piscină interioară, sală de cinema, săli de conferințe, centru comercial, Wi-fi gratuit, programe de animație, discotecă.

Facilitatea constă dintr-o clădire principală (9 etaje) și a fost concepută pentru a vă oferi cea mai confortabilă vacanță.

Caracteristicile sunt formate din 798 de camere, 10 lifturi panoramice, diverse baruri,  un mini centru comercial, pistă de bowling, internet cafe, relax – , interior –, piscine pentru copii și adulți.

Pentru intalniri, seminarii de companie sau invitatii speciale va oferim o sala polivalenta de 1560 m2. În plus, puteți găsi spa, cinema și discotecă, contra cost.

Contra cost: bowling, biliard, sala de jocuri, salon d einfrumusetare, servicii medicale, tratamente faciale/corporale.

Facilitati copii

Hotelul oferă pentru cei mici un restaurant cu meniu special, piscină cu tobogan, loc de joaca, mini club, Luna Park.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș, TV satelit, telefon, seif (gratuit), uscător de păr, aer condiționat, mini bar (gratuit, alimentat zilnic cu băuturi răcoritoare, bere și apă), balcon, room service (contra cost), Wi-fi gratuit.

Sport si agreement

Activități gratuite de relaxare: tenis de masă, darts, volei, terenuri de tenis, aerobic, saună, baie turcească și de aburi, iar contra cost: windsurfing, bowling, biliard, sporturi nautice motorizate, masaj.

Localizare

Hotelul Delphin Imperial este situat pe malul mării, la 15 km de centrul orasului și 10 km de aeroport. Hotelul a fost deschis în anul 2012 și este situat între hotelurile Delphin Palace si Delphin Diva. 

Piscina

Hotelul dispune de plajă proprie cu nisip, pietriș și ponton. Barul, umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers