schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

https://www.delphinhotel.com/en/delphin-imperial

Facilitati hotel

Ocupand o suprafata totala de 54.000 mp, hotelul dispune de 650 de camere in total, distribuite in cladirea principala pe 9 nivele, cu vedere la gradina sau la mare (completa sau partiala). Camerele sunt decorate in stil vintage si art deco, si sunt prevazute cu balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, TV, telefon, minibar, seif, kit pentru cafea si ceai, room-service.

Oaspetii au la dispozitie 16 baruri (unul deschis non-stop), un restaurant principal (cu meniu dietetic si vegetarian) si 7 restaurante à la carte (cu meniu international, italienesc, grecesc, frantuzesc, oriental, steak house – pentru adulti, otoman & pescaresc – cu rezervare).

La dispozitia oaspetilor se afla 3 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cinema, cabinet medical (contra cost), centru Spa & Thalasso, coafor (contra cost), lant de magazine, spalatorie (contra cost) si 5 sali de conferinte (pentru 60-650 persoane), baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis (cu suprafata sintetica si dura), tenis de masa, darts, bocce, sporturi nautice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live, discoteca si internet Wi-Fi (gratuit in lobby).

Pentru copii , hotelul pune la dispozitie bufet, piscina, tobogan acvatic, loc de joaca, mini club (4-12 ani), mini Luna Park.

 

Localizare

Situat pe coasta mediteraneana, cu o plaja privata, hotelul Delphin Imperial se afla in regiunea Lara, la 10 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului.

Descriere

Membru al lantului hotelier Delphin Hotes & Resort, Delphin Imperial 5* si-a deschis portile in anul 2012. Hotel are un design luxos si modern, este locul ideal pentru o vacanta perfecta in Turcia, intr-un climat rasfatat de Mediterana.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers