schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in zona Okurcalar, la 90 de km de aeroportul din Antalya si la 32 de km de orasul Alanya. Hotel Delphin Botanik Platinum a fost construit în 2013, inaugurat in 2014 si este format dintr-o cladire principala de sase etaje si ofera 237 camere standard + 210 family room. Facilitati hotel: Oaspetii acestui hotel vor avea la dispozitie servicii si facilitati precum: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 5 baruri, piscine si 8 tobogane de apa, centru comercial, internet cafe (contra cost), frizerie (contra cost), spalatorie (contra cost), sala de cinema, centru spa, cabinet medical (contra cost), sauna, baie turceasca (hammam), baie de aburi, aerobic , canoe, disco, sala de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, teren de tenis si programe de animatie (în comun cu oaspetii hotelului Delphin Botanik) Facilitati camere: internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, mini - bar, uscator de par, parchet laminat, TV satelit, seif în camera, balcon, dus, telefon. Pentru cei mici exista facilitati precum: parc de distractii Luna Park (gratuit pe teritoriul Delphin Botanik), loc de joaca, 3 piscine pentru copii, bufet pentru copii, mini-club ( 4-12 ani ) si tobogane de apa.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

LA BLANCHE ISLAND BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 391 /pers

LA BLANCHE RESORT & SPA

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 271.5 /pers

BODRUM HOLIDAY RESORT

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 219.5 /pers