schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Delphin Be Grand este impunator prin arhitectura sa, ce pune la dispozitia turistilor sai numeroase camere si facilitati pentru acestia, iar impreuna cu toata zona exterioara si restaurantele ce incununeaza gusturile tuturor, vor face din vacanta dumneavoastra una de neuitat.
Puncte forte

Aproape de plaja
Multiple activitati

Camere spatioase

Facilitati pentru copii

 

Facilitati pentru copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: carucioare in limita disponibilitatii, canale TV dedicate, loc de joaca (exterior si interior), carti, DVD-uri, muzica pentru copii, club pentru copii, piscina.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, baie privata, uscator de par, internet wireless gratuit, fierbator electric. Camerele standard au o suprafata de 35 metri patrati.

Localizare

Hotelul Delphin Be Grand este situat pe plaja, la aproximativ 15 km de orasul Antalya din Turcia. Printre punctele de atractie din apropiere se numara: Parcul The Land of Legends (la 12.7 km distanta de hotel), Poarta lui Hadrian (la 14.2 km), Minaretul Broken (la 14.4 km), Muzeul din Antalya (la 16.7 km), Parcul natural si cascada Kursunlu (la 16.9 km), Antalya Aqualand (la 18.1 km) si Acvariul din Antalya (la 18.5 km). Aeroportul din Antalya se afla la aproximativ 10 km distanta fata de hotel.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitatile hotelului

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de complexul Delphin Be Grand se numara:  restaurante, baruri, gradina, piscina exterioara, centru Spa, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, piscina interioara, baie turceasca, 6 terenuri de tenis, aqua park, divertisment, sporturi nautice, loc de joaca pentru copii, camera de jocuri, internet wireless gratuit, parcare gratuita si pazita, camera de bagaje, receptie 24 ore, curatatorie/spalatorie, sali de conferinta si petreceri, mini-market, aer conditionat, magazine, inchirieri auto, seif, lift, unele dintre acestea fiind contra cost.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Descriere si facilitati hotel

Delphin Be Grand este un complex magnific situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana, intr-o atmosfera primitoare si relaxanta. Aici veti experimenta luxul si confortul la superlativ pentru vacante cu adevarat memorabile. Complexul se intinde pe o suprafata de 112 000 de metri patrati.

Hotelul nostru cu etajele 9, 4 blocuri și 837 de camere a fost conceput pentru a vă oferi cea mai confortabilă vacanță. Facilitatea noastră este formată din diferite caracteristici și are de la 19 lifturi 7 lifturi panoramice, 7 restaurante a la carte și 6 terenuri de tenis.

De asemenea, turistii pot beneficia de numeroase piscine, atat pentru adulti si pentru copii, pe diferite dimensiuni, programe entertaiment si posibilitatea de a practica diferite sporturi, mini club (4-12 ani) si diverse activitati pentru cei mici.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers