schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cu vedere la Marea Rosie, acest complex de 4 stele, Dawar El Omda ofera o evadare pentru adulti (peste 18 ani) perfecta pentru cupluri sau grupuri care cauta o experienta intima in zona plina de viata a orasului El Gouna. Fatada bej cu doua tonuri a hotelului, cu accente din lemn, reflecta arhitectura traditionala egipteana, cu arcurile si cupolele sale.
Website

https://hotels.elgouna.com/hotel/dawar-el-omda-hotel/gallery/

Localizare

Dawar El Omda  este situat de-a lungul marginii lagunelor pitoresti ale Kafr El Gouna. Aeroportul International Hurghada se afla la 27 de km. In apropierea hotelului se afla urmatoarele plaje:  Zeytouna (600 m), Marina (1,3 km), Mangroovy (1,9 km), La Maison Bleue El Gouna ( 2,9 km). Pentru pasionatii de kite surfing, scoala Sultan Kite se afla la 11,4 km distanta. Acest complex nu este departe de centrul comercial Down Town El GOUNA.  Un numar de restaurante, inclusiv Chuchichaschtli si The Club House, sunt situate in apropiere, la 125 de metri.

Descriere

Cu vedere la Marea Rosie, acest complex de 4 stele, Dawar El Omda ofera  o evadare pentru adulti (peste 18 ani) perfecta pentru cupluri sau grupuri care cauta o experienta intima in zona plina de viata a orasului El Gouna.  Fatada bej cu doua tonuri a hotelului, cu accente din lemn, reflecta arhitectura traditionala egipteana, cu arcurile si cupolele sale.

Dawar El Omda reprezinta optiunea ideala pentru amatorii de kite surfing.

Facilitati hotel

La intrare, oaspetii sunt intampinati de personalul prietenos imbracat  in tinute traditionale. Holul  gazduieste o zona de relaxare in spirit egiptean, plin de culoare, cu mobilier de epoca si decor realizat manual. Dawar El Omda dispune de o plaja privata la o laguna din El Gouna. Centrul orasului si Tamr Henna, cu restaurantele si cafenelele sale, se afla la 4 minute de mers pe jos.  Dawar El Omda ofera o varietate de sporturi nautice, inclusiv snorkelling si scufundari. Acesta ofera un serviciu de transfer la o plaja privata cu nisip de pe insula Zeytona. Safari in desert si croaziere pot fi rezervate la receptie.

Un mic dejun tip bufet este servit in fiecare dimineata la hotel. La restaurantul à la carte oaspetii pot savura diferite stiluri de bucatarie internationala. Bauturi alcoolice sunt disponibile la barul de langa piscina. In plus, dispune de o sala fitness si centru de masaj. Oaspetii se pot bucura  de windsurfing, snorkelling si un teren de golf sau de piscina privata.

Influentate de designul oriental, camerele elegante includ balcoane private si TV prin satelit.

Harta